VÅRA VARUMÄRKEN 

Ambitionen om att hitta naturliga och gärna ekologiska produkter som lever upp till våra förväntningar kan vara extremt utmattande, framförallt när produkten inte alls visar sig vara så naturlig som den gav sken av.

Vi vet att det här är ett stort problem och reglering kring vilka produkter som får kalla sig ekologiska och naturliga är minst sagt flack. Vilket gör det extremt svårt, både för oss professionella och för er att välja rätt produkter i djungeln av ekologiska, naturliga och biodynamiska produkter. Vad är egentligen vad? 

Med hänsyn till detta och med flera års kunskap kring hårvårdsprodukter, där jakten på naturlig skönhetsvård startade för oss långt innan öppningen av NOWN. Vill vi hävda att vi provat och lusläst innehållsförteckningarna på en stor del av marknadens produkter. 

När vi handplockar vårt sortiment tror vi inte enbart på att stirra oss blinda på att produkterna vi väljer ska vara ekologiskt certifierade. Många seriösa leverantörer väljer bort en sådan typ av ceritifiering då det i många fall ändå är missvisande. Och vi vill självklart inte att varken du eller vi ska gå miste om alla dessa härliga produkter på marknaden som faktiskt ändå lever upp de förväntningarna vi har samt den standarden vi söker. 

Att selektivt välja våra leverantörer för försäljning -samt arbetsprodukter och se till helheten är en stor del i hur vi kan påverka vår bransch i rätt riktning. Vi arbetar uteslutande med ansvarstagande företag med en utbredd miljöpolicy. Varumärken som tillhandahåller sulfat -och parabenfria produkter med naturligare ingredienser, förpackningar med minimerad och/eller återvunnen plast och som i vissa fall även går att återanvända för annat bruk.

Leverantörerna vi har valt att samarbeta med är Maria Nila, Davines, Kevin Murphy, Hot Tools samt KOBO. 


 

Copyright © NOWN 2019. NOWN AB, org. nr: 556951-1545