KEVIN MURPHY ÖSTERMLAM

Behandlingar som arbetar på molekylärnivå med de bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser


TREAT ME MOISTURE

För dig med torrt, frissigt och/eller kemiskt behandlat hår

Tillför ditt hår fukt, glans och mjukhet med denna exklusiva salongsbehandling. Noga utvalda vårdande oljor och växtextrakt bygger upp håret från insidan, återfuktar och återskapar en god kvalité på håret. Du lämnar salongen med ett livfullt hår som känns betydligt mer lätthanterligt.


TREAT ME STRENGHT

För dig som upplever ditt hår svagt, skört och skadat

Med en kombination av stärkande proteiner och aminosyror ger vi tillbaka ditt hår sin styrka, tjocklek och elasticitet. Håret upplevs mjukare och mer vitalt, samtidigt som du får en ökad volym och styrka som hjälper håret att klara av den dagliga påfrestningen som håret utsätts för.


TREAT ME ANTI - AGEING

För dig som utsatts för åldrande effekter till följd av hormoner, miljöfaktorer eller kemikalier

Låt oss återskapa den ungdomliga lystern och kraften hos ett torrt och skadat hår som åldrats i förtid. Denna behandling som återställer tidigare glans, smidighet och styrka är inspirerad av de unika vitaliserande och vårdande egenskaperna hos eterneller. Med denna behandling kommer ditt hår att känns ungt igen!


TREAT ME Thickening

För dig som har ett tunt och svagt hår som gärna faller av

Här behöver vi stimulera hårets tillväxt och återskapa tätheten och styrkan. Med denna omvandlande salongsbehandling som använder sig av samma teknik som används för att göra ögonfransar längre och tjockare kommer du omedelbart att känna en skillnad. Med den unika blandningen av essentiella ingredienser bidrar denna behandling till att motverka håravfall och ökar därmed hårets kvalitet.