linneaolsson

Linnéa Olsson

JUNIOR STYLIST

Linnéa är uppvuxen i Sundsvall och flyttade ner till Stockholm för 3 år sedan, då hon startade sin utbildning via Björn Axén. Efter utbildningen har hon arbetat som Trainee samt Junior stylist på Björn Axén innan hon hittade till oss Mars - 2019.

Vi är så glada att få ha Linnéa hos oss. Hon är varm, mjuk och inbjudande samt en person som har lätt för att bemöta olika typer av människor trots sin unga ålder.

Yrkesmässigt gillar hon, precis som många andra frisörer, större förändringar. Men har ett sätt att arbeta som tar fram väldigt naturliga resultat med en förmåga att förstärka det fina i det naturliga, utan att det blir tråkigt.

Linnéa är också den som gärna tar sig an stylinguppdrag samt uppsättningar inför fest och bröllop. Där hon har med sig inspiration och lärdomar från flertal kurser av Björn Axéns artistic team, ledda av bland annat välkända namn så som Peter Hägelstam och Dejan Cekanovic. Dessa kurser har Linnéa gått utöver sin utbildning och det märks verkligen att hon har ett brinnande intresse för det hon gör. I Linnéas stol kommer man trivas, känna sig sedd och trygg.