Att besöka oss ska kännas som att komma hem, en plats där all fokus ligger på dig och det som du behöver just idag. Vi inleder besöket med en konsultation kring ditt hår och dina önskemål.Med vår expertis finns vi till för att vägleda och råda kring en frisyr som passar dig och din dagliga hårvårdsrutin. 

Nown-6.JPG

En stressad vardag innebär att vi sällan får en stund för att bara vara med oss själva. I vår schamponeringslounge vill vi få dig att komma ner i varv med en 5 minuters avkopplande skalpmassage som har många hälsofrämjande egenskaper. Lättar på huvudvärk, spända muskler och stress samt ökar blodcirkulationen som bland annat motverkar håravfall. 

Under din behandling avnjuter du något gott att dricka tillsammans med passande tilltugg. Möjlighet för uppdatering kring de senaste trenderna inom skönhet och hälsa, inspirerande läsning i utvalda böcker eller om du känner för det, bara vara. 

 

I slutet av ditt besök som innebär styling, kommer vi med tips om hur du kan förändra och vara kreativ med din nya frisyr. Vi arbetar med, och rekommenderar produkter speciellt anpassade för ditt hår och din vardagliga rutin. 

Avslutningsvis, vill vi att du ska känna att du alltid kan kontakta oss för råd och funderingar kring ditt senaste besök eller "hur var det nu jag skulle använda den här produkten?" Vi blir bara glada av att vägleda, få feedback samt ha kontakt med dig mellan dina besök.  

Varmt välkommen till oss! 

VI UTFÖR BLAND ANNAT

DAM - OCH HERRKLIPPNING, STYLING, HÅRFÖRLÄNGNING,

OLAPLEX OCH FÄRG.

MER INFO UNDER RESPEKTIVE SALONG.

 

Copyright © NOWN 2019. NOWN AB, org. nr: 556951-1545