hannaisho

Hanna Isho

STYLIST

Hanna är i princip ensam i teamet om att ha sina rötter i Stockholm. Här har hon 2013 slutfört sin utbildning via Nackas Praktiska Gymnasium och efter det har hon, precis som flera andra i teamet, tidigare arbetat på Daisy Grace i Sturegallerian innan hon hittade till oss hösten 2018.

Hanna är en entusiastisk och utåtriktad person men med en väldigt mjuk framtoning. Hon är inlyssnande och enkel att trivas kring. Trots sitt lugn är hon på ett positivt sätt väldigt effektiv i sitt arbete. Hon är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar och backar inte för större färg eller klipp-förändringar om det efterfrågas.

Så är du sugen på att ge dig på en helblekning, gå från mörkt till blont eller blont till mörkt. Då är Hanna där och hejar på! Tillsammans når ni önskat resultat med någon av de olika tekniker som hon besitter. Fri hand, balayage, folieslinger etc, det som passar förväntat resultat och ditt hår bäst helt enkelt. Hannas kundkrets är bred, och för er män kan det vara värt att notera att hon har en liten förkärlek för herrklippningar.