we are NOWN for  

 

Conscious choice 

Vi värdesätter rätten att få uttrycka sin person genom skönhet och mode, och att det aldrig ska behöva åsidosättas pågrund av ansvaret vi bär för vår miljö. 

 

Sustainability 

För oss betyder hållbarhet ansvar inför den åverkan vårt arbete har gentemot jorden vi bor på, er kunder, oss själva och vårt personalteam. 

 

AT THE FOREFRONT

Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar att möta marknadens efterfrågan på ett sätt som samspelar med våra värdegrunder och aldrig tummar på kvalitén. Genom kontinuerlig utbildning håller sig vårt team uppdaterade kring de senaste trenderna, teknikerna och hållbar utveckling. 

 

 
 

 

 

 

 OWAY RECYCLED BOTTLES

OWAY RECYCLED BOTTLES

OWAY

 

RESPONSIBILITY

I en bransch där det dagliga arbetet innefattar hantering av kemikalier är det extra viktigt att vidta åtgärder som minimerar åverkan. Vilket vi gör på följande sätt;

 

- Att selektivt välja våra leverantörer för försäljning -samt arbetsprodukter är en stor del i hur vi kan påverka vår bransch i rätt riktning. Vi arbetar uteslutande med ansvarstagande företag med en utbredd miljöpolicy. 

 

- Produkterna vi säljer och arbetar med kommer från OWAY, DAVINES, KEVIN MURPHY och MR SMITH. De är i största möjliga mån ekologiska, naturliga och vissa även biodynamiska. Alltid sulfat -och parabenfria. 

 

- I samarbete med Office Recycling upphämtas vårt farliga avfall samt aluminium, glas, plast, papper och kartong för återvinning och destruktion. 

 

- I samarbete med Excelencia kan vi känna oss trygga med att renhållningen av vår salong sköts på ett engagerat och proffesionellt sätt med ett seriöst ansvar för miljön. All tvätt och städning sker med svanenmärkta produkter. 

 

- Vidare är allt som serveras när du besöker oss på salongen i största möjliga mån ekologiskt.