VÅRT TEAM BESTÅR AV EN BLANDAD KOMPOTT PERSONLIGHETER MEN MED TYDLIGA GEMENSAMMA DRIVKRAFTER.

ATT SKAPA EN INSPIRERANDE, HÅLLBAR OCH GLÄDJEFYLLD ARBETSMILJÖ, SAMT EN PLATS DÄR VI FÅR UTRYMME FÖR ATT VARA OSS SJÄLVA.

MED DEM FÖRUTSÄTTNINGARNA BYGGER VI GRUNDEN FÖR DET SOM VI KOMMER ATT LEVERERA TILL ER, HÖGSTA MÖJLIGA SERVICENIVÅ, KVALITATIVA RESULTAT OCH ETT PERSONLIGT BEMÖTANDE. 

THERÉSE VISTRAND

TOP STYLIST & ÄGARE 

Therése har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början och är "hjärnan bakom" NOWN. Med en tydlig vision leder hon team NOWN från klarhet till klarhet. Hon har skapat en härlig familjär känsla, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder. Det finns ett tydligt ledarskap, samtidigt som vi stylister bjuds in till att tycka till om alla beslut som tas. Våra egna idéer, önskemål och förslag är av högsta intresse, vilket har en stor betydelse för oss och skapar ett extra stort engagemang.

Therése har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och humor. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Kundkretsen är blandad och trofast och har följt med i många år, vilket visar på engagemang och kvalité på det hon gör. Hon är alltid uppdaterad på de senaste trenderna vad gäller hår och mode. Behöver du kanske också tips på hetaste restaurangerna i Stockholm så har hon stenkoll även på det ;)

 

JENNY JACOBSSON

TOP STYLIST & SALON MANAGER

Sedan september 2016 har Jenny en självklar plats i teamet. Hon har närmare 11 år som frisör på nacken med arbete både i Göteborg och Stockholm. Med sin mjuka och behagliga framtoning är Jenny den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt. 

Att hjälpa kunder att utveckla deras personliga stil samt att skapa långsiktiga relationer är hennes drivkraft. Det är tydligt, då Jenny är väldigt närvarande i mötet och lägger stor vikt vid konsultationen kring ditt hår, dina behov samt förutsättningar. Allt för att få en tydlig bild av vem du är och dina önskemål. 

Idag arbetar hon deltid med att ta hand om sina stamkunder och tiden utöver det är hon den som ansvarar för att salongen alltid är i toppskick samt planerar våra events och samarbeten. 

 

THEO BRAUNERHIELM

TRAINEE

Theo fann våra hjärtan direkt, och sedan november 2018 arbetar han hos oss som Trainee på sista nivån för att få ihop sina timmar inför gesällbrevet.
Theo har både en gymnasial samt en privat frisörutbildning bakom sig, och det märks att han har med sig gedigna grunder trots sin unga ålder.

Theo är en väldigt genuin och social person som alltid möter dig med ett leende på läpparna. I hans yrkesroll finner vi honom väldigt engagerad, lyhörd och noggrann. I hans stol kan du förvänta dig styling av toppklass det är hans passion och styrka. Och med sig har han tidigare arbete på Selfridges Blow dry bar i London samt på Daisy Grace Beauty Bar här i Stockholm.
Så skynda att boka tid nu, för vi tror att hans karriär kommer att ta rekordfart under våra vingar. Och steget upp till Junior stylist är inte långt bort.

LINDA YALCIN

STYLIST

Hösten 2018 hittade den här göteborgspinglan till oss från tidigare arbete på Daisy Grace i Sturegallerian. Linda har fem år med sig från frisöryrket där hon varit verksam i både Göteborg, Falkenberg och Stockholm.


Vi föll för Lindas ödmjuka sätt att arbeta samtidigt som hon känns otroligt självsäker. Hon lyssnar in kundens behov men tvekar inte att lägga in sin personliga åsikt och expertis för bästa resultat. Precis den balansen som vi tror att de flesta söker hos en frisör. Hennes expertis är frihands slingor och hon brinner för att ta fram väldigt naturliga och hållbara resultat där utväxtkänslan lyser med sin frånvaro trots att frisörbesöket var flera veckor tillbaka :)
Runt Linda känner man sig direkt välkommen och sedd. Hon har en glad och utåtriktad energi samtidigt som hon också förmedlar ett lugn. Både yrkesmässigt och personlighetsmässigt, är Linda en perfekt pusselbit i vårt team.

EMMA LENNARTSSON

STYLIST

HANNA ISHO

STYLIST