VÅRT TEAM BESTÅR AV EN BLANDAD KOMPOTT PERSONLIGHETER MEN MED TYDLIGA GEMENSAMMA DRIVKRAFTER. ATT SKAPA EN INSPIRERANDE, HÅLLBAR OCH GLÄDJEFYLLD ARBETSMILJÖ, SAMT EN PLATS DÄR VI FÅR UTRYMME FÖR ATT VARA OSS SJÄLVA. MED DE FÖRUTSÄTTNINGARNA BYGGER VI GRUNDEN FÖR DET SOM VI KOMMER ATT LEVERERA TILL ER, HÖGSTA MÖJLIGA SERVICENIVÅ, KVALITATIVA RESULTAT OCH ETT PERSONLIGT BEMÖTANDE. 

THERÉSE VISTRAND TOP STYLIST and FOUNDER   Therése har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början och är "hjärnan bakom" NOWN. Med en tydlig vision leder hon team NOWN från klarhet till klarhet. Hon har skapat en härlig familjär känsla, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder. Det finns ett tydligt ledarskap, samtidigt som vi stylister bjuds in till att tycka till om alla beslut som tas. Våra egna idéer, önskemål och förslag är av högsta intresse, vilket har en stor betydelse för oss och skapar ett extra stort engagemang. Therése har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och humor. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Kundkretsen är blandad och trofast och har följt med i många år, vilket visar på engagemang och kvalité på det hon gör. Hon är alltid uppdaterad på de senaste trenderna vad gäller hår och mode. Behöver du kanske också tips på hetaste restaurangerna i Stockholm så har hon stenkoll även på det ;)

THERÉSE VISTRAND TOP STYLIST and FOUNDER

 

Therése har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början och är "hjärnan bakom" NOWN. Med en tydlig vision leder hon team NOWN från klarhet till klarhet. Hon har skapat en härlig familjär känsla, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder. Det finns ett tydligt ledarskap, samtidigt som vi stylister bjuds in till att tycka till om alla beslut som tas. Våra egna idéer, önskemål och förslag är av högsta intresse, vilket har en stor betydelse för oss och skapar ett extra stort engagemang.

Therése har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och humor. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Kundkretsen är blandad och trofast och har följt med i många år, vilket visar på engagemang och kvalité på det hon gör. Hon är alltid uppdaterad på de senaste trenderna vad gäller hår och mode. Behöver du kanske också tips på hetaste restaurangerna i Stockholm så har hon stenkoll även på det ;)

Nown PortrÑtt15web.jpg

MATHILDA EGMYR STYLIST and SALON MANAGER

Mathildas frisörkarriär startade direkt med ansvaret att driva salong Paus i Halmstad, hennes hemstad. Det märks, för det är svårt att tro att hon bara är 24 år. Med mycket skinn på näsan, möter hon sina kunder med lyhördhet, raka puckar och glimten i ögat. 

I mötet med Mathilda är det tydligt vart hennes styrka och glädje för yrket ligger, det hon brinner lite extra för, att skapa fantastiska färger. Juni 2016 hittade hon till oss och sedan dess har kunder hittat till henne med rekordfart. Att ge henne utlopp för sin kreativitet och möjligheten att fördjupa sina kunskaper kring just färg kommer fortsättningsvis att vara vår primära uppgift. Samt arbeta mot hennes egna målsättning, att ta steget upp till att bli en Top stylist på NOWN. 

 
Nown PortrÑtt19web.jpg

ARTUR RAUD JUNIOR STYLIST

Artur sökte sig till oss våren 2016, då på tillfälligt besök från hans hemstad Tallin. Vi föll direkt för hans positiva energi och hans förmåga att verkligen känna in situationer och människor för att skapa behagliga möten. Sedan oktober har han nu äntligen ett permanent boende i Stockholm och är en del av vår team. 

Drömmen om att bli frisör kom från hans egen kärlek till att besöka salonger från tidig ålder. Arturs arbetssätt är till största del klassiskt och tidlöst men med en kombination av de senaste trenderna. Han har förmågan att se detaljer som inte bara handlar om att ha teknisk skicklighet och ett kreativt öga, han förstår vad du önskar, även om du kanske inte riktigt vet själv. Idag arbetar vi tillsammans för att bygga upp en kundkrets för Artur här i Sverige, och den kommer du garanterat att vilja vara en del av. 

FRIDA HAGBERG STYLIST Frida har nu under sommaren flyttat med sin familj till Växsjö, och lämnar efter sig en stor saknad i vårt team. Vi är glada och tacksamma för den här tiden som varit och för alla kunder som hittat till oss genom Frida. Om ni nu står lite handfallna utan frisör så är ni självklart varmt välkomna till någon av oss andra. Vi tar mer än gärna hand om dig! :) 

FRIDA HAGBERG STYLIST

Frida har nu under sommaren flyttat med sin familj till Växsjö, och lämnar efter sig en stor saknad i vårt team. Vi är glada och tacksamma för den här tiden som varit och för alla kunder som hittat till oss genom Frida. Om ni nu står lite handfallna utan frisör så är ni självklart varmt välkomna till någon av oss andra. Vi tar mer än gärna hand om dig! :) 

Nown PortrÑtt9.jpg

JENNY JACOBSSON STYLIST

Sedan september 2016 har Jenny en självklar plats i teamet. Hon har närmare 11 år som frisör på nacken och har arbetat både i Göteborg och Stockholm. Med sin mjuka och behagliga framtoning är Jenny den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt. 

Att hjälpa kunder att utveckla deras personliga stil samt att skapa långsiktiga relationer är hennes drivkraft. Det är tydligt, då Jenny är väldigt närvarande i mötet och lägger stor vikt vid konsultationen kring ditt hår, dina behov samt förutsättningar. Allt för att få en tydlig bild av vem du är och dina önskemål. Idag arbetar hon deltid med er kunder på salongen och tiden utöver det planerar och ansvarar hon för våra events och samarbeten. Nästa steg för Jenny är att utbilda sig till vår Session Stylist via KEVIN.MURPHY, det ser vi framemot, att hon blir det självklara valet för er som vill bli extra snygga till fest.