VÅRT TEAM BESTÅR AV EN BLANDAD KOMPOTT PERSONLIGHETER MEN MED TYDLIGA GEMENSAMMA DRIVKRAFTER.

ATT SKAPA EN INSPIRERANDE, HÅLLBAR OCH GLÄDJEFYLLD ARBETSMILJÖ, SAMT EN PLATS DÄR VI FÅR UTRYMME FÖR ATT VARA OSS SJÄLVA.

MED DEM FÖRUTSÄTTNINGARNA BYGGER VI GRUNDEN FÖR DET SOM VI KOMMER ATT LEVERERA TILL ER, HÖGSTA MÖJLIGA SERVICENIVÅ, KVALITATIVA RESULTAT OCH ETT PERSONLIGT BEMÖTANDE. 

THERÉSE VISTRAND

TOP STYLIST & ÄGARE 

Therése har alltid stått på egna ben i frisörbranschen, drivit egen salong från första början och är "hjärnan bakom" NOWN. Med en tydlig vision leder hon team NOWN från klarhet till klarhet. Hon har skapat en härlig familjär känsla, både mellan oss stylister och gentemot våra kunder. Det finns ett tydligt ledarskap, samtidigt som vi stylister bjuds in till att tycka till om alla beslut som tas. Våra egna idéer, önskemål och förslag är av högsta intresse, vilket har en stor betydelse för oss och skapar ett extra stort engagemang.

Therése har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och humor. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Kundkretsen är blandad och trofast och har följt med i många år, vilket visar på engagemang och kvalité på det hon gör. Hon är alltid uppdaterad på de senaste trenderna vad gäller hår och mode. Behöver du kanske också tips på hetaste restaurangerna i Stockholm så har hon stenkoll även på det ;)

 

JENNY JACOBSSON

TOP STYLIST & SALON MANAGER

Sedan september 2016 har Jenny en självklar plats i teamet. Hon har närmare 11 år som frisör på nacken med  arbete både i Göteborg och Stockholm. Med sin mjuka och behagliga framtoning är Jenny den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt. 

Att hjälpa kunder att utveckla deras personliga stil samt att skapa långsiktiga relationer är hennes drivkraft. Det är tydligt, då Jenny är väldigt närvarande i mötet och lägger stor vikt vid konsultationen kring ditt hår, dina behov samt förutsättningar. Allt för att få en tydlig bild av vem du är och dina önskemål. 

Idag arbetar hon deltid med att ta hand om sina stamkunder och tiden utöver det är hon den som ansvarar för att salongen alltid är i toppskick samt planerar våra events och samarbeten. 

 

ELLEN STJERNHOLM

STYLIST

SABINA THINGVALL KARLSSON

STYLIST & SOCIAL MEDIA MANAGER 

Det gick fort när vi väl hittade varandra. Med utbildning från Björn Axén och tidigare arbete på Koivisto/Karlsson kom hon in och briljerade med sina kunskaper inom färg och form. 

Sabina är en person som är lätt att tycka om och har en väldigt positiv aura kring sig. Hon har ett lugnt och tillmötesgående sätt att kommunicera med sin omgivning där man direkt känner sig trygg i hennes händer. 

I ansökan till oss var det som hon sökte, en salong som kändes inspirerande, framåtsträvande och en plats för henne att hitta nya härliga arbetskollegor. Och det var ju inte helt svårt för oss att kunna leverera då ;)

Vi känner redan att hon bidrar till precis det som vi önskade av en ny kollega och vi är övertygade om att du kommer att förstå varför. 

ANGELICA NORBERG

STYLIST