we are NOWN for  

 

Medvetna val  

Vi värdesätter rätten att få uttrycka sin person genom skönhet och mode, och att det aldrig ska behöva åsidosättas pågrund av ansvaret vi bär för vår miljö. 

 

Hållbarhet  

För oss betyder hållbarhet ansvar inför den åverkan vårt arbete har gentemot jorden vi bor på, er kunder, oss själva och vårt personalteam. 

I framkant

Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar att möta marknadens efterfrågan på ett sätt som samspelar med våra värdegrunder och aldrig tummar på kvalitén. Genom kontinuerlig utbildning håller sig vårt team uppdaterade kring de senaste trenderna, teknikerna och hållbar utveckling. 

 

 
 

Ansvar

I en bransch där det dagliga arbetet innefattar hantering av kemikalier är det extra viktigt att vidta åtgärder som minimerar åverkan. Vilket vi gör på följande sätt;

 

- Att selektivt välja våra leverantörer för försäljning -samt arbetsprodukter och se till helheten är en stor del i hur vi kan påverka vår bransch i rätt riktning. Vi arbetar uteslutande med ansvarstagande företag med en utbredd miljöpolicy. Varumärken som tillhandahåller sulfat -och parabenfria produkter med naturligare ingredienser, förpackningar med minimerad och/eller återvunnen plast och som i vissa fall även går att återanvända för annat bruk.

 

- Produkterna och varumärkena vi säljer och arbetar med kommer från DAVINES, KEVIN MURPHY, MARIA NILA och KOBO.

 

- I samarbete med Office Recycling hämtas vårt farliga avfall samt aluminium, glas, plast, papper och kartong för återvinning och destruktion. 

 

- I samarbete med Excelencia kan vi känna oss trygga med att renhållningen av vår salong sköts på ett engagerat och proffesionellt sätt med ett seriöst ansvar för miljön.

All tvätt och städning sker med svanenmärkta produkter. 

 

- Vidare är allt som serveras när du besöker oss på salongen i största möjliga mån ekologiskt. Vi erbjuder självklart växtbaserat alternativ till ditt val av kaffe eller te.

 

 

Copyright © NOWN 2019. NOWN AB, org. nr: 556951-1545