DAVINES

Davines är ett italienskt märke som tillhandahåller tidlöst förpackade produkter med ett högkvalitativt innehåll. Kvalité menar davines står för skapandet av de bästa produkterna med hänsyn till miljön, användandet av naturliga ingredienser (i största möjliga mån eko-certifierade) samt vetenskapliga metoder i framtagandet av varje produkt.

Davines arbete är en genomtänkt balans mellan innehåll och utseende, natur och vetenskap, människor och mening. Det som möjliggör för dem att skapa som dem menar, livsförändrande projekt. Deras filosofi är att leva i balans mellan skönhet och hållbarhet, det dem kallar för “Sustainable Beauty” och att det kan påverka våra liv och världen runtomkring oss.

Skönhet (Beauty) för davines står för att uppmana människor att ta hand om sig själva, miljön vi lever och verkar i, samt saker vi håller kärt.

Hållbarhet (Sustainability) är ansvaret vi bär för oss själva, de människor vi arbetar med, konsumenterna, och världen som vi lever och verkar i.

Sammanfattningsvis “Vacker och bra” - Som den uråldriga referensens oskiljbara enhet mellan yttre och inre skönhet.Vill du fördjupa dig i davines historia och miljöansvar kan du läsa mer på deras internationella webbsida här