Nya inpackningar från Davines!

 

Nu har vi äntligen fått in dessa unika inpackningar från Davines. De har en direktverkande effekt, likt en salongsbehandling.

Fem olika varianter som innehåller 50ml vilket gör dem idealiska att ta med sig på resan eller i träningsväskan. Tanken med att de är i ett mindre format är att du ska kunna ha alla sorter hemma för att tillgodose just det behovet ditt hår eller hårbotten har vid just det tillfället som du ska göra inpackningen.

Det går även bra att använda dem tillsammans. Tex en för hårbotten, en för längder och en för toppar. “Multi-masking” som man ofta använder sig av inom hudvård. Detta ger bästa möjliga resultat av din hårvård. De innehåller ingredienser som träkol, lera och vegetabiliska oljor.

Varför inte ge bort några masker i gåva när man ska iväg på middagsbjudning? Vi gör gärna ett fint kit med utvalda masker för dig att ta med :) 

 

 

 

 

 

Nedan följer en kort beskrivning av de olika hårmaskerna, vem de är för, hur de används och vilka aktiva ingredienser de har.

IMG_5331.jpeg

“THE QUICK FIX CIRCLE”

Den snabbaste av maskerna, med en verkningstid på endast 3 minuter. Perfekt när du inte har mycket tid över i kalendern. Håret blir omedelbart återfuktat, glansigt och lätt att reda ut. Passar alla hårtyper. Masken appliceras efter schamponering i handdukstorkat hår, längder och toppar. Den innehåller röd lera som tar bort rester ur håret (tex stylingprodukter) och hyaluronsyra som stärker, ger fukt och bygger upp strukturen på håret.

Om  du vill “multi-maska”, så passar den bra tillsammans med tex “PURITY CIRCLE” i hårbotten och “THE QUICK FIX CIRCLE” på längder och toppar.

 

“THE SPOTLIGHT CIRCLE”

Inför det där viktiga mötet, stora festen eller när du bara vill ha ett flawless hår med extraordinär glans. Passar alla hårtyper. Masken appliceras efter schamponering i handdukstorkat hår, längder och toppar. Verkningstiden är 10 minuter. Den innehåller moringaolja som är rik på proteiner, vitaminer och mineraler. Om du vill “multi-maska”, så passar den bra ihop med “THE PURITY CIRCLE” i hårbotten och “THE SPOTLIGHT CIRCLE” på längder och toppar.

 

 

“THE PURITY CIRCLE”

Bra att använda emellanåt när man bor i eller ofta reser till storstäder. Eller när du bara känner att håret behöver en detox. Masken appliceras i hårbotten och hår antingen före eller efter schamponering. Verkningstiden är 10 minuter. Den innehåller 100% naturlig bambukol och även matchate extrakt. Om du applicerar den i torrt hår, tvättas den sedan ur med schampo och avsluta med balsam.

 

Om du vill “multi-maska” passar den bra ihop med alla olika “circle chronicles” så välj den som passar vid det specifika tillfället.

 

“THE WAKE UP CIRCLE”

Passar dig som ofta är på resande fot eller när du behöver återuppliva hår och hårbotten efter en sen kväll på stan. Den ger ny energi, och lugnar en stressad hårbotten. Masken appliceras efter schamponering i handdukstorkat hår och hårbotten. Verkningstiden är 10 minuter. Den innehåller kaolinlera och rosenrotextrakt.

 

Om du vill “multi-maska” passar den bra ihop med “THE PURITY CIRCLE” i hårbotten och “THE WAKE UP CIRCLE” på längder och toppar.

 

“THE RENAISSANCE CIRCLE”

För de hår som dagligen eller ofta utsätts för värmeverktyg och/eller gör kemiska behandlingar. Passar även bra om du ibland simmar i klorvatten. Återuppbyggande för extremt skadat hår. Den ger håret ny lyster, djup näring, glans och en utredande effekt.

Masken appliceras efter schamponering i handdukstorkat hår. Verkningstiden är 10 minuter. Den innehåller gul lera och babassusmör. Om du vill “multi-maska” så passar den bra ihop med “THE PURITY CIRCLE” i hårbotten och “THE RENAISSANCE CIRCLE” på längder och toppar.

 
Therese Vistrand